fbpx

Doortastende samenwerking levert deelnemers direct bruikbare no-nonsense plannen

Geen trucs maar een unieke persoonlijke aanpak

Profielfoto Charles Ruiters
Profielfoto Suzan
groei quotes

Zet twee krachtige coaches bij elkaar en de vonken van energie en enthousiasme vliegen je om de oren. In de unieke samenwerking tussen Suzan Bannink en Charles Ruiters ontstaat er voor deelnemers een perfect resultaat om te groeien in een veilige en respectvolle omgeving.

“Echte vrijheid ontstaat pas als je geholpen en uitgedaagd wordt om je los te maken van en voorbijgaat aan limiterende en belemmerende gedachten en patronen. Je hebt gedachten, maar je bent ze niet.”  Charles Ruiters

Suzan Bannink

Bewustzijnscoach 

Als er geen beperkingen zouden zijn…wat zou je dan doen?

logo_loketcoach compleet

“Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zijn leven kan creëren zoals hij of zij dat het liefste wilt. Want ieder mens heeft passie, liefde en talenten.”

Goals

Met volle respect staat Suzan klaar voor jouw verandering en innerlijke groei. Welke doelen je ook wilt behalen, Suzan helpt op individueel niveau in het bereiken van wat jij graag wilt in je leven. Dat betekent natuurlijk niet dat er eindeloos veel coachingsessies gepland worden.

Belofte

Suzan belooft je in zes sessies een nieuw fundament. Dat zijn geen kant en klare tools maar een persoonlijke benadering om anders te leren denken met iedere nieuwe sessie concreet resultaat.

20 jaar ervaring

Suzan is vriendelijk, inspirerend, steunend en confronterend. Met bijna 20 jaar ervaring in het vak weet zij mensen verder te helpen in het bereiken van hun doelen. Dat deed zij in haar beginjaren bij werkgevers, maar na het afronden van haar internationale coaching studie werd zij ondernemer. 

Eigen onderneming

Binnen 6 maanden bouwde Suzan een succesvolle zaak. Bedrijven als KPN, Careander en Rabobank kiezen met regelmaat voor coaching van managers en medewerkers bij Suzan.

“Jij bent de ontwerper van jouw leven. Als ik kan bijdragen aan iemand anders levensgeluk geniet ik van die reis.”

Charles Ruiters

Bewustzijnscoach

Charles helpt sinds 2009 als coach vele mensen in alle lagen van de samenleving in hun transformatie naar meer rust, ruimte en vertrouwen.

Hij kwam in Zuid-Afrika in contact met Consciousness Coaching en gooide toen het roer van zijn leven volledig om. Dat maakt Charles direct een ervaringsdeskundige waarbij hij veel levenslessen heeft opgedaan. Charles leeft het leven dat hij liefheeft, om vervolgens anderen te ondersteunen datzelfde te bereiken. Dat is werken vanuit pure bezieling.

Logo Charles Ruiters

Je stelt jezelf als coach 100% in dienst van de ander en het proces.

Geïnspireerd door zijn ervaring in Zuid-Afrika bracht Charles deze wereldwijd bekende internationale Consciousness Coaching Opleiding onder licentie naar Nederland.

“Coaching is een manier van leven. Je stelt jezelf 100% in dienst van de ander en het proces. Een manier van communiceren waarbij je in elke interactie voorbij je ego gaat en aansluit bij de ander. Echte vrijheid ontstaat pas als je geholpen en uitgedaagd wordt om je los te maken van en voorbijgaat aan limiterende en belemmerende gedachten en patronen. Je hebt gedachten, maar je bent ze niet.”

Er bestaat geen snelle simpele truc die van toepassing is op iedereen. Zowel bij individuele coaching als in trainingen staat de ‘unieke’ persoon centraal. Van daaruit wordt er gekeken wat nodig is voor jouw persoonlijke groei en jouw business.

Ervaring met de trainers

“De manier waarop jullie met doorvragen tot de kern kunnen komen vind ik echt heel bijzonder. Jullie samenspel tijdens de training is heel krachtig en komt daardoor ook echt binnen.”

“Humor en serieus aan slag zijn gaan goed samen bij deze trainers. Al direct vanaf de start voelde ik mij op mijn gemak.”

Reacties op eerdere training

“Het was boven alle verwachting! Dat ik nu eindelijk met lef naar mijn angsten heb durven kijken en dat ik nu helemaal klaar ben om alles in de wereld te gaan zetten.”

“Heel inspirerend! Je komt echt tot jezelf, de ervaring door in te zien wat er in het onbewuste gebeurt is heel leerzaam.”

R
Geen werkboek maar maatwerk
De sleutel naar groei
Leren van ruim ervaren trainers
Met 100% bruikbaar toekomstplan de deur uit

Start met groeien
met succes!

Schrijf je nu in
voor de volgende training!